Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Min första hudvårdsklass!

Av Emmelie Nilsson - 22 januari 2009 20:49

Har ganska nyss avslutat min första hudvårdsklass!

Det gick superbra och jag är jättenöjd. De verkade intresserade av produkterna och även om jag inte sålde nåt så ska jag återkomma och se om de är intresserade i framtiden. 

Så skönt att ha gjort sin första! Nu ska jag boka, boka, boka, boka och köra gärnet! Hoppas verkligen på att de preliminära klasserna går i lås! 


Matte ligger nedbäddad i feber (IGEN) så jag ska nog fortsätta att bara ligga här i soffan med katten i knät och kolla på nån film eller surfa runt. Går inte mycket bra på tv:n nu för tiden, eller så beror det på att jag redan laddat hem alla serier redan! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se