Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Invigning av Studio NoCry!

Av Emmelie Nilsson - 11 januari 2009 11:11

We are gonna change the world
Not because it´s easy, because it´s hard!

Den 12 januari 2009, klockan 16:00 startar invigningen av Kramfors hetaste mötesplats, Studio NoCry i Kramfors.
Invigningen består av upplevelser skapade av och för kreativa ungdomar i länet - 4-faldigt Grammisnominerade artisten LAZEE ger gratis konsert, underground film, Wii -och Guitar Hero tävlingar, Team Kramforce avreser till Ignition i Finland...

Vi hjälper dig dit du vill!
-Gratis minibussar avgår från Kramfors Busstationen var 10:e min från kl 15.40-17.00 och tar dig till STUDIO NOCRY som ligger på Studiecentrum  i Kramfors.

Detta är något du inte vill missa, en eftermiddagen full av spännande events så ta chansen och upplev något utöver det vanliga, vi ses den 12 januari!

TACK, för att du skickar detta mail vidare :)

// The People´s Creative Republic of NoCry

 
ANNONS
 
Maria

Maria

12 januari 2009 21:28

Ha det så bra i finland! :)

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se