Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Hela julhelgen i ett inlägg!

Av Emmelie Nilsson - 27 december 2008 22:07

Här kommer en uppdatering, för vem har tid/lust att sitta vid datorn i juletider?

Julafton var iallafall jättebra. På förmiddagen kom Jörgen förbi med julklappar till mig och Matte. Fick en parfym - Hillary Duffs Wrapped with love, min absoluta favorit så jag var nöjd redan där! :)

For med pappa, Eva och Emmi till Ullånger där Eva har sin släkt. Blev Kalle Anka, julmat en massa lekar och julklappsutdelning. Efter fika åkte vi vidare hem till Kyrkdal och kom hem precis i tid till Svensson Svensson. Standard i vår familj att titta på det! Blev julklappsutdelning där också och fick med mig hem en kaffebryggare, en vattenkokare, AC/DC:s självbiografi och ett presentkort på IKE. Bäst av allt var ändå Prinsens julklapp- En fyradagars biljett till Sweden Rock Festival i sommar! Heeelt underbart! Min pojkvän är den bästa som finns om ni inte redan förstått det.

Somnade i Kyrkdal som två små barn.


Juldagen startades med tomtegröt och sen for vi till farmor på Bjärtråhemmet. Med tanten var det som vanligt jättebra och det blev en hel del skratt. Åkte tillbaka till Dals kyrka för att lyssna på en konsert och se min tremänning mottaga ett pris.

Pappa och Eva skutsade hem oss och vi hann nästan bara hem så drog vi ner på stan med Elin, Ante och Lena för att gå på bio. Blev Australia, en riktigt bra film måste jag säga! 

Drog upp till Lena och Ante en timme innan vi till slut hamnade på Gladan. Massa folk och riktigt kul var det!


På annandagen klev vi upp klockan 8 för att åka med A&L till Birsta för lite shopping på mellandagsrean. Hur mycket folk som helst och vi alla var jättetrötta. Ingen vidare kombination. Men vi fick iallafall med oss en hel del saker hem och jag slog på stort och köpte ett Guitar Hero för julklappspengarna jag fick av mattes mamma och mormor. Så här har ni en lycklig tjej med en plastgitarr i handen! :)

Hem och sov nån timme innan folk började rulla in för lite förfest. Febern steg för varje minut på mig men jag tog en Alvedon och följde till slut med på Kramm. Blev mest till att sitta vid ett bord, men kul att träffa folk man inte sett på länge. Blev en tidig kväll för mig och Prinsen men sov inte mycket inatt för det. Syrran kom runt 3 och höll mig vaken och precis när jag somnat knackar Jonatan och Johan på dörren och frågade om dom fick låna golvet och sova. Satt uppe en timme till med dem och skrattade åt deras bravader innan jag till slut somnade runt 5.


Har varit måttligt trött och hängig idag kan jag säga. Ryckte ändå upp mig och åkte till Kyrkdal för att ha (ännu en) julafton med syrrorna och barnen. Var jättetrevligt, synd bara att jag var så trött och slut. Jag och Matte fick ett fruktfat, presentkort på bokhandeln, två inramade fotografier och tre jättefina ljushållare. Perfekt! :)


Nu handlar det nog bara om minuter innan jag somnar, tänkte bara uppdatera er lite! Imorgon blir det jättelugnt här hemma med Matte. Bara vi, soffan och filmer.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skapa flashcards