Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

En ny dag

Av Emmelie Nilsson - 24 oktober 2008 09:52

...Och jag önskar att dagarna inte gick så fort.

Har iallafall sållat ut en hel del stressmoment (typ en massa tjänster) och ska helt koncentrera mig på skolarbete och packning idag.

Matte kommer förhoppningsvis hem vid 14.00 idag så då får han slänga ihop sin packning sen blir det ner på stan för att köpa födelsedagspresenter och käka innan vi åker till brorsan för att fira Robin.

Sen hoppas jag att någon vänlig själ kan skjutsa in oss till Härnösand så vi kan åka vidare till Elin.

Blir en bra helg det här! Hoppas Ida hittar nå kläder! ;)


EN sak bara som jag skulle vilja ha fixat. Har helt slut på snus, världens stressmoment bara det! Hoppas jag kan stå ut i fem timmar. Tvivlar.

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

24 oktober 2008 10:56

Ja jag tror det här kommer att gå bra. Det känns så himla kul. Jag ska hålla er updatrade så fort jag har tillgång till nått nät. Håll ställningarna på Bruket nu då;) Kramen

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se