Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Rubrik saknas

Av Emmelie Nilsson - 23 oktober 2008 10:45

Nu är jag i stort behov av lite pepp och några visdomsord.

Provet jag och Ida har pluggat till senaste dagarna skrevs idag och gick åt helvete. Rent ut sagt.

Så nu har jag inte bara ödslat massa dyrbar tid till ett prov jag inte ens klarade utan dessutom umgåtts med Ida i  tre dygn utan mening.. Skämt å sido, det har varit trevliga dagar synd bara att det inte gav resultat.


Så nu ska jag fördriva några timmar här på skolan innan matteprovet ska skrivas. Det kommer gå ännu sämre eftersom jag inte ens räknat nåt ur kapitlet och inte direkt är nån stjärna på matte. Kul med två prov som gått dåligt samma dag. Tur att jag får åka till Sundsvall i helgen och tänka på nåt annat än skolan och annat ett tag.


Nästa veckas måsten:

  • Två engelskauppgifter
  • En svenskauppgift
  • En ekonomiupgift
  • Skriva en labrapport
  • Svara på massa frågor till Kemikapitlet i naturkunskapen
  • Göra fem hemlabbar
  • Skriva labrapporter till tre av dem
  • Göra ettfördjupningsarbete på fem sidor
  • Städa ur lägenheten som ska besiktas om en vecka

Tror ni jag fixar det? Inte jag heller..

 
ANNONS
 
Elin

Elin

23 oktober 2008 12:11

Jo jag tror du fixar det Emmelie!

http://elinpersson.bloggagratis.se

 
Ida

Ida

23 oktober 2008 17:30

Jag hänger med på lördag om jag lyckas hitta några kläder imorn :)

http://id.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mia

23 oktober 2008 21:29

Hej Emmelie! Tråkigt att det gick så tungt idag! Förstår att det inte känns så muntert att titta på nästa veckas jobb. Men efter en rolig lördag i Sundsvall kommer allt kännas aningen bättre. Tips! Lägg upp en planering och håll den stenhårt! Lägg också in en rejäl belöning efter allt det där jobbet! Ha det bra i helgen! Kramar Mia med pojkar

 
Sandra

Sandra

23 oktober 2008 23:23

Ja, han är så go så jag vill äta upp han :D

http://sandraedin.webblogg.se

 
Maria

Maria

23 oktober 2008 23:26

Klart att du fixar det! Jag vet nog hur tjurig du är ;) Men du hade glömt en sak på din "veckans måsten"-lista och det är att träffa Maria ;) hoho! ses snart sweetheart!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se