Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

En lång dag i livet

Av Emmelie Nilsson - 16 oktober 2008 21:07

Den här dagen har verkligen varit låång. Knallade ner på skolan till 10 för att ha en lektion. "lektionen" gick ut på att skriva en labrapport, hade jag lika gärna kunnat göra hemma. Det regnade och jävlades men ändå gick jag runt på stan i en timme innan mamma mötte upp mig. Vi gick och fikade med syrran på Bakfickan och fortsatte sedan vårt strosande.

Gick in på Leksakshörnan för att se om det fanns något kvar av utförsäljningen. Hittade fyra plancher för 38 kr! Inte dåligt.. Snygga var dom också. Fick även mina mini-vinyler jag vunnit på tradera.


Har bara suttit i soffan senaste fem timmarna. Käkat hämtmat, kollat på serier och tv. Skönt att slappa en dag! Tänkte dock sätta mig med labrapporten nu så jag får det bortgjort.

I helgen ska det göras engelskaläxa och en novell och på måndag blir det nog plugg med Ida. Tänker banne mig göra alla hemlaborationer med henne också, annars går det nog illa. Undrar vems kök vi ska spränga? Hennes eller mitt? 


Yeah yeah. Nu ringer Lena. <3

 
ANNONS
 
Ida

Ida

17 oktober 2008 17:02

Ditt Emmelie, jag har ingen hemförsäkring :P

http://id.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se