Direktlänk till inlägg 14 oktober 2008

Uppdatering om vad som händer hos Emmelie

Av Emmelie Nilsson - 14 oktober 2008 20:50

I måndags tog jag och mamma det jättelugnt. Hon fixade här hemma och jag pluggade. På kvällen Kollade vi på tv och slappade till tusen.


Imorse knallade jag ner till Fix it för att få lite färg och klippning av håret. Carro gjorde ett enastående jobb (får lägga upp en bild när jag har kameran) och jag är helnöjd! Som vanligt fick hon fria händer.. :)

Sen käkade vi lunch tillsammans med Lena och syrran. Gott! Jag, syrran och Lena knatade upp till mig och surrade innan de for hem. När Matte kom hem från jobbet så käkade vi och sen gick jag och Prinsen till hans mormor för att hjälpa Jörgen att plocka upp alla äpplen som fallit ner från träden. Jag slet som bara den, skönt att röra kroppen men jag är öm som bara den! Man använder ju inte "musklerna" speciellt ofta..


Imorgon har jag två prov att skriva. Ekonomiprovet kommer jag att klara om det inte kommer jättekonstiga frågor, matten kommer jag förmodligen inte få ett enda rätt på eftersom jag inte ens har börjat på kapitlet det handlar om. Men men! Jag har ett betyg i matten och huvudsaken är väl att man försöker. Hoppas CSN ser det så också! Fast visst är det väl så att man bara behöver närvaro? Jag kan väl inte rå för att jag är dum i huvudet när det kommer till matte? Dessutom prioriterar jag inte det ämne jag redan har betyg i heller. 

Jaja nog pratat om plugg.

Efter proven kommer brorsan och hans familj på middag, ska bli mycket trevligt. Bara jag ser till att ha skrivit en novell tills dess. Pjuh! Får göra det mellan proven eller nåt. 


Sov gott!

 
 
Malin

Malin

14 oktober 2008 22:07

Hehe vi antränger oss på olika sätt du å jag tro ja... För innan jag skulle sätta mig med en mattebok alltså!! Min hjärna skulle fullständigt brinna upp :P ´Du gör de jävligt bra..

http://malindahlberg.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

15 oktober 2008 11:20

Hoppas proven går bra idag! Och jag väntar ivrigt på att se håret :D

http://elinpersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skapa flashcards