Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Uppbunden av att vara oviss.

Av Emmelie Nilsson - 18 augusti 2008 11:16

Idag är en sån där meningslös dag. Jag är helt paralyserad bara för att jag vet att Folksam kanske hör av sig idag.

Mobilen är knäpptyst. Jag har med mig den överallt (in i badrummet när jag duschar), jag har provringt till den tre gånger bara för att försäkra mig om att den inte är på ljudlös och jag håller den faktiskt i en hand nu medans jag försöker skriva ett inlägg med den fria..

Varför? För att jag MÅSTE ha jobbet. Uppenbarligen verkar jag tro att det ska gå bättre bara för att jag har mobilen med mig hela tiden, dock känner jag mig rätt säker på att jag inte får det. Bara en känsla jag har.

Plan B? Jag har ingen.. När jag var yngre sa jag att jag förmodigen skulle sluta i ett mörkt rum, lyssnandes på musik med en gitarr i ena näven och en JD i den andra. Ja just nu ser jag ingen annan utväg. Här i Kramfors finns inga jobb, jag har inte sökt nån skola och jag har skulder, (kastade bort ett år på högskola) och boende att betala varje månad.

Usch. Jag klarar inte av sånt här. Jag känner mig värdelös när jag inte gör något av mitt liv.


Så. Då borde jag kanske ta och göra nåt annat för att rensa huvudet? Synd att det spöregnar ute, jag har satt upp mig på tvättid närmaste tre timmarna och mina vänner verkar vara borta med vinden..

Får lov att gå hem till min lägenhet sen i vilket fall för att packa lite.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

18 augusti 2008 13:16

Ja ibland ser framtiden veeerkligen så ljus att man vill gråta

http://lindacaroline.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

18 augusti 2008 22:36

Jobbigt det där :( Jag håller verkligen tummarna för att folksam ska ringa!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se