Alla inlägg under juli 2008

Av Emmelie Nilsson - 20 juli 2008 18:13

Så igår var det dags för den årliga grundstafesten!

Jag, Mathias, Lena, Andreas och Maria började med att förfesta i Lenas lägenhet. Spelade kungen och blev fulla, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Åkte med Dennis och Malin och jag och Mia fick sitta i skuffen men det gick bra det med, roligt hade vi iallafall!

Väl i Dämsta var det fest så klart. Kul att träffa alla grabbarna igen som hade gjort så fint på stranden med bar och vindskydd. Grillade, lyssnade på musik, lekte och spelade bowling alá Expedition Robinson.

Riktigt skoj att träffa alla igen måste jag säga, det var tider det!

Jag och Matte åkte hem typ 23.00 för att gå på Kramm med Dennis men det var stängt så då åkte vi hem, somnade (eller kanske däckade?) typ 23.30 . Idag har jag en huvudvärk utom denna värld.


Har dock nyss avnjutit en grymt god middag tillsammans med Matte och Elin så nu blir det nog en film!

Av Emmelie Nilsson - 19 juli 2008 12:24

Längesedan jag uppdaterade nu, men det jag skriver verkar ju inte vara av intresse eftersom jag aldrig får några kommentarer! Bitter. ;)

Jahapp. I torsdags jobbade jag till 16.00 och sen drog jag, Mathias, Robin och Lena till Flogsta för att spel minigolf. Vi har försökt göra det länge nu men vädret denna sommar har ju inte varit den bästa. I torsdags trotsade vi dock regnet och knallade iväg. Var mycket trevligt!

Resultatet? Robin vann. Och vem som kom sist?... Det minns jag inte.


Igår åkte jag och Mathias till Härnösand för att hälsa på en av mina systrar Lena. Hon bjöd oss på middag och vi surrade en massa, lekte med Alva och hade en riktigt trevlig kväll. Skönt att träffa syrran så där på tu man hand! Var hemma runt 12 igår kväll så jag somnade snabbt vill jag lova.


Idag blir det till att röja upp lite här hos Mathias och sen ska vi käka gott och slutligen dra vidare till Grundsta där grabbarna har fest! Kommer bli asroligt om jag känner dem rätt. Lena och Maria ska ju också med, längesen vi festade ordentligt tillsammans! Nej, nu måste jag nog hoppa in i duschen eller nåt.

Av Emmelie Nilsson - 16 juli 2008 14:21

Sitter och läser "Heroin diaries". Nikki Sixx har publicerat sin dagbok från det värsta året i sitt liv och nu i efterhand kommenterat sina anteckningar. Helt sjuk - men grym bok.


Åkte ner på stan och käkade med Maria och Lena, mina räddare. Får se om jag orkar gå ner på grillafton ikväll en sväng, men måste i säng tidigt. Jobbar ju imorgon.

Ibland (läs ofta) önskar jag att jag slapp jobba. Att jag bara kunde ligga i soffan hela dagarna och festa på helgerna. Undrar om jag är på väg neråt igen?

Av Emmelie Nilsson - 15 juli 2008 21:32

Jag såg en människa dö idag.

Det vill jag aldrig uppleva igen.

Av Emmelie Nilsson - 15 juli 2008 21:23

Jag hatar vintern men eftersom den här "sommaren" bara innehåller regn, kyla och moln så kan det faktiskt lika gärna bli vinter!

Idag var det underbart väder ända tills jag steg utanför dörren på jobbet. Då började molnen dra in och så fort vi bestämde oss för att åka och spela minigolf började det spöregna. 20.02 (Flogsta stänger 20.00) slutade det regna men det hjälpte ju inte oss eftersom vi ändå inte kunde spela då.

SUCK.

Gick iallafall hem (ljuva hem) idag och käkade middag med Elin och Micke. Maria kom och hälsade på också och sen gick jag till henne för att surra av oss lite. Skönt!


Patrik ringde idag och ville ses till helgen. Jag har ju lovat syrran att sitta barnvakt om dom ska ut så då får han allt sitta barnvakt med mig! Ungen somnar ju ändå senast 21.00 så.. Dessutom ska alla andra ut och parta så det känns skönt att ha sällskap i huset.

Samtidigt vill jag på Grundsta.. Om det inte blir till att passa Alva så drar jag dit. Inte så ofta man får träffa hela gänget samtidigt!


Annars då? Sitter på helspänn angående Folksam. Det kändes faktiskt riktigt bra på intervjun så jag hoppas, hoppas. Dock kommer jag inte få veta förrän i slutet av augusti. Tungt. Får jag inte jobbet har jag inte så många andra val än att flytta, i den här stan finns det ju inget man kan kalla jobb. Kollade runt på lite lägenheter i Umeå, är riktigt sugen! Nära min älskade kusin och nära resten av släkten.. Skulle trivas som fisken i vattnet tror jag.


Imorrn drar jag ut på rövarstråt! Elin och Micke har ju lägenheten min nu så istället för att tränga mig på där funderar jag på att åka till pappa ett par dagar. Eller kanske krypa in i Robin och Marias lilla lägenhet? Det förslaget lät mycket mysigt! ;)


Av Emmelie Nilsson - 13 juli 2008 22:05

Imorrn börjar Matte jobba igen efter två veckors semester och jag själv har ju också haft en liten minisemester eftersom jag var sjuk hela denna vecka. Surt som bara den att tappa pengar men samtidigt skönt att vara hemma med älsk.


Idag har vi inte gjort mycket alls. Gick en sväng på stan för att käka på Punkten och sen kilade vi förbi hos mig en sväng för att kolla läget. Längesen jag var hemma nu, är så mysigt att vara med Honom.

Lena och Elin har precis gått härifrån. Vi kollade film och svullade chips och dip. (Eller Chip och dip som Lena skulle säga)


Nej! Imorgon ringer väckaren klockan 5 så då ska vi båda pallra oss upp för en dags arbete. Jag slutar klockan 14.00 men är inte hemma förrän 15.00 eftersom det knappt går några bussar. (Jag börjar inte förrän 7 heller men måste ta en buss kl 6 för att hinna i tid. Jätteskoj att sitta på jobbet i 50 minuter innan man börjar medan en stor del av Sveriges befolkning forfarande sover. Not.)


Kanske vore en idé att sova nu?


Av Emmelie Nilsson - 13 juli 2008 14:30

Minns ni inlägget jag skrev om Elin?

Att jag ville att hon skulle få ett positivt intagningsbesked, en lägenhet och pengar? Igår fick hon reda på att hon kommit in på en utbildning i Sundsvall!

Grattis hjärtat!

Nu håller hon på att söka lägenhet för fullt så nu håller jag tummarna för att hon får den hon satt upp sig på!


Kanske är det så att min blogg har förvandlats till någon slags portal till önskelandet? Att alla önskningar som skrivs här slussas vidare? Jag vill i alla fall tro det så så fort jag önskar mig något så får jag helt enkelt printa ner det här. Värt ett försök eller hur?


Vad önskar ni er?


Ovido - Quiz & Flashcards