Direktlänk till inlägg 7 juli 2008

Tre ord som sätts ihop till en mening.

Av Emmelie Nilsson - 7 juli 2008 22:54

JAG - ÄLSKAR - DIG.

Det är bara ord, men ändå betyder de så mycket. Jag är inte någon som slänger dom orden runt mig, utan säger det till dem jag verkligen älskar och då jag verkligen menar det. Elin är en person som jag älskar så där innerligt och djupt. Henne skulle jag kunna offra mitt liv för - utan tvekan. Jag vet att hon älskar mig också, men hon säger det inte särskilt ofta. Är det fel?

Jag och Mathias har varit tillsammans i drygt två månader. Han har inte sagt att han älskar mig ännu, och jag har inte heller sagt det. Det finns folk som verkligen hakar upp sig på det. Folk som tror att vårat förhållande inte är seriöst bara för att ingen av oss sagt de där tre orden.


Jag vet med säkerhet att Elin älskar mig, och hon vet exakt när hon ska säga det. Hon säger det vidrätt tillfällen när jag verkligen behöver höra det och det är just därför det betyder så mycket.Jag vet även att när, eller om, Mathias säger det till mig så menar han det verkligen. Då vet jag att det inte ärnågot han bara slänger ur sig, utan att det finns tyngd bakom orden.Hellre sällan och mena det, eller ofta och göra det till något vardagligt.


Sedan finns det tre ord till.

JAG - HATAR - DIG

Jag har sagt det en enda gång i mitt 20-åriga liv och det var till min lillasyster.Jag kanske var tolv år eller något och hon drev mig till vansinne, till slut kom bara orden ur min mun.

Jag hatar dig Emmi.

Jag har förmodligen aldrig mått så dåligt för ett agerande förut och jag minns att jag grät i flera timmar inne på mitt rum. Hon brydde sig inte överhuvudtaget och när jag till slut tog mod till mig för att be om förlåtelse tittade hon på mig som om jag var dum i huvudet. Hon förstod inte varför jag var så upprörd, hon visste ju att jag inte menade det. För mig var det jättejobbigt och det var lika jobbigt när hon sa samma ord till mig ett år senare. Det kändes som om hon slet ut mitt hjärta ur kroppen och krossade det mellan fingarna.

Man hatar inte sin syster var det enda jag tänkte på.

Tur att jag ändå vet jag betyder mycket för min lillasyster och att hon inte menade vad hon sa. Det är nogpå grund av de där orden hon sa till mig för sju år sedan med de svartaste ögonen jag någonsin skådat somgjort att jag aldrig någonsin uttryckt mig så igen. Att hata och att älska är för mig mycket starka ord. Hur ser ni på saken?

 
 
Fia

Fia

8 juli 2008 19:48

Håller med dig om "jag älskar dig", ingenting man vill nöta ut och säga i första taget!

http://sofianasmak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elin

10 juli 2008 02:16

Naaaaw

 
Lillasyster!

Lillasyster!

10 juli 2008 15:05

Kommer alltid att älska dig syster!

http://emwesterlund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Ovido - Quiz & Flashcards