Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Sista helgen i juni

Av Emmelie Nilsson - 29 juni 2008 18:18

Så var det söndag igen. Dessa söndagar.. Hate them.

I fredags jobbade jag till kl 14.00, trevligt med nya vikarier! Underlättar skitjobbet betydligt...

Åkte hem och käkade en lunch med Elin och Pelle och till slut anslöt sig Mathias också. Vi handlade och åkte hem och sov, tung vecka för oss båda vill jag lova. Väcktes av att Elin ringde så då var det bara att stiga upp. En fisketur stod på schemat! Jag och Elin begav oss till Lesjön och Cillas stuga för att åka över med båten till andra sidan. (Japp, jag åkte båt!!!)

Kastade ut det enda metspöet vi hade med oss och njöt på klipporna. Pratade om alllt vi missat och solade oss. Just ja! Vi fick ju fisk också. Jag fick upp fyra styckna och Elin två, inte illa pinkat med mask och metspö!


På lördagen vaknade jag och var nöjd som bara den över att vara ledig, det tar hårt att jobba om man inte är van!

Lena och Anderas kom och hämtade oss och vi for till Birsta för att handla lägenhetsgrejor. Jag och Andreas var väl mest med som sällskap med tanke på att det var Matte och Lena som shoppade! Börjar bli riktigt fint i Mathias lägenhet nu, samma sak med Lenas. Jättemysig liten lägenhet har hon, gumman min.

Efter IKEA och diverse inredningssbutiker shoppade dom loss i klädesaffärer, jag däremot fick nöja mig med att kolla. Dock fick jag en jättefin klänning av Lena. <3

Ett antal skratt-attacker och ett evigt springande åkte vi till slut hemåt med överfull bil och glatt humör. Trötta men nöjda!

Kvällen ägnades åt film med samma människor + Elin, jag och Lena somnade tätt omslingade en timme på soffan och sen åkte hon och Andreas hem. Snacka om att stupa i säng för allihopa!

Idag har jag och Matte varit hos hans mormor en sväng för att hjälpa henne lite och sen käkade vi lunch på Punkten. Gött! Har kollat film, målat och slappat resten av dagen och nu är han och spelar volleyboll med grabbarna. Jag hade tänkt att krypa ner under täcket och se film (sova).


Imorrn blir det jobb, samma sak på tisdag, men sen är jag free i fem dagar! Det blir till att (förhoppningsvis) parta loss lite med Mathias faster och hennes kille som kommit över från England för att hälsa på, och sen är det gatufesten som gäller för hela slanten! Om jag lyckas få tag i några pengar vill säga ;)


 
 
Lena

Lena

29 juni 2008 23:50

hihi du är så bra gumman! mysigt o sova med dig igår jue ;) första natten ensam i lägenheten nu dock, känns lite ensamt men ska nog gå bra :)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Ovido - Quiz & Flashcards