Alla inlägg under maj 2008

Av Emmelie Nilsson - 8 maj 2008 13:53

.. Är under all kritik. Jag ska personligen se till att det blir stora förändringar på lärarutbildningen och i styrelsen.

Nu får jag inte skriva någon tenta. Jag var en dag för sen att anmäla mig och dessutom verkar den inte ens ska gå.

Har nog aldrig lackat så mycket på en människa i telefon förut som idag. Jag kan faktiskt inte rå för att hon aldrig svarar i telefonen, är på lunch tre timmar, sitter i möte och är tjänstledig hela tiden. Ge jobbet till nån annan då. För fan.

Summa sumarum så måste jag skriva dubbla tentor om två veckor. ha-ha-ha.

Har nyss plöjt igenom två avsnitt av min favoritserie, Grey´s anatomy. Jag avgudar karaktärerna. Bailey är min idol. Snacka om professionell och respektingivande. Jag skulle förmodligen vara en blandning av Izzie och Yang om jag var kirurg. Meredith med andra ord.. Iskall ena stunden och blödig andra.. Fast jag tål inte Meredith. Aja. Nog snackat om det, eller vad säger ni? ;)

Det kanske märks att jag har tråkigt?


Har suttit och spelat gitarr hela natten.. Hoppas inte att det är lyhört här. Eller hoppas i alla fall att dom gillar musiken ;)

Ikväll ska jag jobba till 19.30 och sen knallar jag bort till Carro och tvättar lite. Det är väl allmänt känt nu att jag inte har tvättat i mitt hus sen jag flyttade hit, men det ska det bli ändring på! haha. Sanningen är att jag tycker det är jätteläskigt att gå till tvättstugan själv. Inte så kontigt med tanke på mina grannar kanske...

Mja. Carro ska leka barberare och frisera Larsson skägg tror jag, så efter det blir det en promenad! Skönt som bara den att röra på sig faktiskt. Blir nog att knalla upp till sjuklingen en sväng.


Nej, spela lite mera gitarr kanske? :)

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 8 maj 2008 09:59

Fan fan fan! Jag ville verkligen inte vakna idag. Bara sova vidare tills på lördag så jag slipper ångesten. Imorgon har jag tenta. Jag kan ingenting .. Ibland undrar jag om universitetsstudier verkligen är något som passar mig. Har noll självdiciplin och för tillfället - noll motivation. Jag VILL helt enkelt inte plugga. Lärare vill jag bli, men jag vill inte läsa en massa tråkiga böcker och lära mig en massa onödigt skit (för det är faktiskt precis vad det är).. Hittills är min klass överens om att vi inte lärt oss något som vi kommer ha användning för i skolan. Hur bra är det på en skala?


Jaa. Nu har jag sex timmar på mig att intensivt plugga in det jag ska kunna imorrn. Sen blir det jobb och efter det förmodligen ännu mera plugg.

Vill inte, vill inte, vill inte..


Jaja är väl bara att återgå till Semmelweiss hypotesprövningar och Poppers kognitiva terori.. VILL INTE!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 7 maj 2008 20:13

Äntligen är den här dagen över.

Hela förmiddagen satt jag och pluggade och ändå känns det som om jag inte kommit nån vart. DET känns mindre bra.. Särskilt med tanke på att jag har tenta på fredag. Vet inte ens om det är nån mening.. Är döless på att plugga.

Jaa och sen tog jag mig igenom historiens drygaste arbetsdag. De där tre och en halv timmarna på jobbet kändes som en evighet, ville bara hem. Men nu är det i alla fall gjort! :)

Tänkte mysa upp mig i sängen med en massa popcorn och nyaste tattoo-magazine, kanske tanka hem lite Grey´s också så jag hinner ikapp, har missat ett par avsnitt. Eller så kanske jag ska göra nån nytta och plugga istället? Eller inte.. ;)Av Emmelie Nilsson - 7 maj 2008 13:54Just ja! Palle säger hej till hela världen!

Av Emmelie Nilsson - 7 maj 2008 10:56

Jag älskar kläder. Precis som de flesta andra. Kolla in dom här på junkyard.se! Love it. Atticus och Famous stars and straps är favoriterna..

Av Emmelie Nilsson - 6 maj 2008 10:04

Godmorgon :)

Sov hur skönt som helst inatt och vaknade utvilad, sköönt. Dock lär jag inte känna mig så utvilad efter den här monsterdagen. Jobb 11-19.30 och det gör jag frivilligt! Bara för att min bästaste vän Elin ska få ligga hemma och kela med Micke. Jag är världens snällaste människa ibland.

Igår pluggade jag efter jobbet och sen ringde jag Carro för att gå en promenad. Var minst sagt behövligt efter att ha stått och suttit hela dagen.. Skönt att prata av sig lite också.

Sen kom Mathias förbi, var behövligt det med. Konstigt hur det kan bli, att man föll för en töntig tjockis.. ;) Han är bra.


Mja.. Idag blir det som sagt jobbet för hela slanten. Helt seriöst, om alla visste hur kul man faktiskt kan ha i ett gatukök skulle nog alla jobba där. Jag träffar hur mycket folk som helst varje dag, de flesta går förbi som några i mängden men det finns verkligen de som utmärker sig! Antingen är de otrevliga, helt knäppa, eller otroligt trevliga. När man stått i den där bunkern en hel dag och är spyless kan en trevlig kommentar faktiskt förgylla dagen. Dessutom får jag träffa en massa människor jag känner varje dag också, och det är inte helt fel!


Btw, gissa hur många gånger jag och Elin fått höra:

"Huuur kan du se ut som en tråd/pinne/sticka (vara så smal/liten/spinkig) när du jobbar HÄR!?"

Jaadu otrevliga kärring/feta gubbe, vi kan inte göra så mycket åt det så håll käften.

Av Emmelie Nilsson - 5 maj 2008 16:24

Uscha vilken seg dag det har varit, har bara längtat hem.

Så nu sitter jag här med jobbarkläderna på, frityrolja överallt och luktar matos. Sexigt! Kan vara en idé att hoppa in i duschen snart..

Tänkte ägna närmaste timmarna åt studier så kanske, kanske jag får mysa lite senare. Eller så åker jag till Sandra och Malin. Skulle vara mys det med, måste bara styra skjuts för jag tänker då fan inte gå ;)


Cause I get weak in the knees

Fall head over hells baby

And every other cheesy cliché.

Yeah I'm swept off my feet

My heart skips a beat

But there's really only one thing to say:

God damn you're beautiful to me.

Av Emmelie Nilsson - 5 maj 2008 09:40

Shit vad jag inte sov gott inatt.. Först och främst var det ensamt i sängen och dessutom råkade jag glimta på tio sekunder av en skräckfilm innan jag la mig. Ingen bra kombination, men men.

Har nyss vaknat, ska sätta mig och plugga lite innan jag går och jobbar. Tentan på fredag är inte välkommen, men det känns samtidigt skönt att få den gjord.

Jahapp vad händer för Emmelie idag/ikväll då? Fram till 16.00 ska jag vara trevlig mot krävande och mindre krävande kunder. Göra mjukglass så det står en upp i halsen lär det bli.

Ikväll vette sjutton. Tjejerna har väl träning tror jag, Nicke jobbar nog dag så Carro håller sig säkert på hemmaplan, Elin ligger hemma och sliskar med sin boyfriend som kom upp igår och Mathias stökar på.. Sandra och Malin kanske är hemma? :D

Annars måste jag väl helt enkelt ägna kvällen åt plugg. Aja.. det tänker jag äga närmaste timmen åt iaf! Tjingeling.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se