Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Emmelie behöver VILA

Av Emmelie Nilsson - 23 maj 2008 11:07

Aoch vilka jobbiga dagar det har varit på senaste tiden.

Mamma kom ju i tisdags och sov över till på onsdag då hon drog vidare till brorsan. Blev ett mycket intensivt dygn.. Helt slut var jag!

Lena fick hämta mig i onsdags mitt på dagen för att göra lite ärenden på stan. Köpte världens gulligaste klänning! (Med Elins bankomatkort ;) )

Så det ska vara, min sugardaddy!

Jahapp.. Jobbade på fram till 19.30 och knallade sen upp till Bruket med Carro. Där höll Mathias och morfarn på att sätta upp massa hyllor så vi gick till Ida istället och surrade med henne och Marléne. Trevligt som alltid!

Somnade rätt snabbt sen kan jag säga..

Mathias tog ut flex och låg kvar ända till 06.30, lyx, men jag somnade om och sov fram till halv10 när jag skulle iväg och jobba. Man får bra motion av att knalla mellan strandgatan och Bruket två gånger per dag kan jag säga..

Jobbade mellan 11-19.30 och det var fan dagen från helvetet. Har lyckats med en hel del dumma grejor senaste tiden.


Tjej kommer in efter att ha beställt mat och bara fått bröd, dressing och sallad i "hamburgaren" - Jag tror du har glömt nånting.. Jag har ingen hamburgare i min hamburgare..


Emmelie står och fyller på dressing samtidigt som jag gör en hamburgare. Sträcker snällt fram byttan med currydressing till kunden. - Det där är säkert jättegott, men jag tar hellre hamburgaren som du håller i andra handen.


Åsså fick jag världens triumf! Efter att ha stressat ihjäl mig hela dagen och gjort iordning ett skrov med salt på stripsen till en medelålders kärring kommer hon tillbaka: -Är det MENINGEN att jag ska äta dom här eller!?!? Dom är för fan inte ätbara, det är ju ett KILO salt på dom!! Det här får du faktiskt göra om.

Jag blir irriterad som faan och ställer mig och gör nya strips trots att det är kö ut till cafét. Till saken hör att det inte alls var mycket salt på. När de är klara bestämmer jag mig för att hon faktiskt få ta på saltet själv och räcker henne saltkaret. Gissa vad hon gör? Hon TAPPAR saltkaret i stripsen och NU är det ett kilo salt på dom. Jag skrattade henne i ansiktet. Mohahaha.


Jaja. Nog om jobbsnack. Mathias ringde i alla fall mitt på dan och frågade om jag ville åka med på bio i Härnösand. Halv8 var Björklund, Linda och Mathias utanför jobbet, vilket resulterade i att jag varken hann duscha eller sminka mig. Såg ut som ett lik och luktade gatukök, men men. Det var trevligt även om Indiana Jones kanske inte är nån film jag skulle välja.. Sov helt ostört tills Mathias klev upp och började krascha lägenheten (det lät så iallafall) men somnade om så fort han låst dörren. Skööönt. Fast tomt.

Fick med mig Maria på en solning idag på förmiddagen. Behövligt, men det är så jävla varmt på det där stället!! Kändes som om vi skulle tuppa av..

Nu blir det duschen för att bli av med äckel-lukten från solariet och sen ska jag bara slappa tills jag börjar jobba klockan fyra. Ikväll verkar det bli lugnt, lät som om det vankas lite one-on-one time med gubben min. Dock kan det ju faktikst ändras när andra kommer och hittar på saker ;)

Imorrn däremot blir det festa av! Var längesen jag var ut och verkligen öste.


Ska försöka hälsa på Sandra och Malin nåt också, var alldeles för längesen.


 
ANNONS
 
Erik Keding

Erik Keding

23 maj 2008 11:29

haha skrattade gott åt det där om att glömma lägga på hamburgaren ^^

http://theartist.blogg.se

 
Malin

Malin

29 maj 2008 14:46

Men emmelie!! Nu får du banne mig uppdatera bloggen! ;P

http://mine.bloggagratis.secmea

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se