Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Två av mina favoriter <3

Av Emmelie Nilsson - 20 maj 2008 23:45

Kolla vilken söt bild jag lyckades ta på sista april!

Två av mina favoriter, och visst syns det väl att de gillar varandra?

Tur att jag och Maria delar på allt, jag har ju faktiskt min bejbi Robin ibland också ;)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Palle

21 maj 2008 08:25

ÅH! Där e hon ju! Mia mia mia!

 
Sandra

Sandra

21 maj 2008 10:48

Tjena tjejen! Nu var det lite väl länge sedan vi sågs. Ni kan väl komma bort på en kaffe eller ngt nån kväll! Eller så kommer vi bort till dig/er. Det är så dåligt med värme i våran kåk;p

http://spetsen.bloggagratis.se

 
Carro

Carro

21 maj 2008 16:10

DU? Det var faktiskt JAG som tog bilden, sådeså ;)

http://annecarolineeriksson.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

22 maj 2008 10:05

Åhhh, min Palle-baby! Saknar han ju :D Men tur att vi har dig också gumman

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se