Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Andra avenyn

Av Emmelie Nilsson - 20 maj 2008 23:14

Kalla mig tönt och lättberörd men säsongsavslutningen av Andra avenyn är bland det värsta jag sett.

Har man följt en serie slaviskt och hängt med på allt som hänt blir det som om man känner karaktärerna. Om inte annat känner man med karaktärerna. För två timmar sedan ringde Lena och lipade i telefonen och bad mig se avsnittet. Nu är det jag som sitter och bölar. Helt seriöst..

Det var det sjukaste jag kunnat föreställa mig.

 
ANNONS
 
Saria

Saria

24 maj 2008 23:33

jag har sett vartenda avsnitt!
och jag tänker hela tiden "DOG HON!!!??"

http://saralinnea.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se