Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Helt slut

Av Emmelie Nilsson - 20 maj 2008 17:45

Så har morsan anlänt.

Vi gick raka vägen till Hemköp - hon tyckte inte att mitt kylskåp och mitt skafferi hade mycket att erbjuda. Blir väl så när man sällan äter hemma..

Men nu däremot finns det en hel del gott ;)

Knatade till Punkten för att käka lite strips och träffa Elin också. Har kört en snabbgenomgång av datorn så nu har hon suttit och surfat gärnet!

Ska snart käka nån form av middag och sen blir det nog lugnt.. Kika lite film och frossa som vanligt.

Morsan åker vidare till brorsan imorrn och jag jobbar mellan 16-19.30 Skönt med ett kort pass! Sen jobbar jag 11-19.30 på torsdag och 16-19.30 på fredag och sen är jag FREE! Underbart med en ledig helg och jag känner på mig att den här helgen blir superkul. Funderar på att kanske åka en sväng till brorsan på torsdagkväll efter jobbet och umgås med dom på fredag. Får se om det går nån bra buss och om orken finns.. Saknar dom ju som bara den.

Usch vad trött jag är. Kan nog behöva en bit mat nu känner jag!


So long

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se