Alla inlägg under mars 2008

Av Emmelie Nilsson - 12 mars 2008 22:00

Efter att ha lärt några samhällare om Sveriges ekonomi gick jag till Carro och fick en låååång skön stund i frisörstolen. Hon klippte lugg, satte om löshåret och Klippte till det. Blev kanonbra!

Sen mötte jag upp Maria och Fia för en fika och sen drog vi på Punkten för att köka ;) haha.. Hem till Carro och slöade och nu är jag hemma. Astrött. Ska dock kika på OTH med Elin. Bästa tiden på veckan. Typ ;)


Ljudanläggningen är iaf fixad till på lördag så nu är det bara för er att pallra er dit, äga och shake som booty! ;)

Jag
Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 22:11

Jag fattar inte.. Jag behöver tydligen varken se eller höra matcherna med tanke på föregående inlägg.


Så jävla deprimerande.

Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 21:31

Just ja!

Funderar på att klippa rak lugg, vad säger ni? :)


Typ en sån som denna dam har..

Jag
Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 21:26

Knallade över till Carro och lånade tvättmaskinen idag.. Stort behov av att tvätta och det fanns inga tvätt-tider. Då är Carro snäll och lånar ut tvättmaskinen (nån som vill ge mig en?), kung!

Vi käkade hamburgare också! Eller rättare sagt åt Lena och Carro hamburgare, jag tog två tuggor innan jag insåg att den var halvt rå.. Fräscht! ;) Tur det fanns popcorn iaf!

Sitter och lyssnar på matchen nu, hoppas verkligen att ställningen håller sig, Modo behöver en vinst. Timrå kan överraska!

Fast nu återstår fyra minuter av matchen och Timrå spelar pp.. Skulle inte förvåna mig om dom dunkar in två mål bara för att jag skrev så här nu.


Funderar en hel del över helgen. Hoppas på en grym fest! Måste bara fixa ljud.. Men det kan ju faktiskt inte vara så svårt? Synd bara att lokalen är rätt stor och så fyrkantig. Blir lite trist, men med rätt folk och alkohol i kroppen kommer detta bli kung!

Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 18:00

Oj vilka tunga inlägg det blir idag, men jag måste bara skriva av mig.

Aporpå föregående inlägg om val i livet är jag faktiskt en urusel förebild när det kommer till att fatta kloka beslut. (hihi..Låter som McDonalds reklam..)

Jag är en sådan som alltid är på jakt efter något nytt. Nya utmaningar och nya erfarenheter.

Ett exempel på detta är att jag alltid viljat bli lärare. Under åren har andra tankar dykt upp, men försvunnit lika fort. Det är lärare jag ska bli. Nu har jag dock börjat fundera i andra banor. Jag skulle vilja arbeta med sociala frågor! Det finns nog inget jag skulle tycka vara så spännande, utvecklande och utmanande som att arbeta på ett behandlingshem, som kurator på en skola eller liknande. Dock kan jag inte bara bestämma mig för att byta inriktning eftersom jag känner mig själv och risken är stor att jag imorgon har kommit på att det inte är något för mig..

Så här är det alltså jämt.

Jag kommer på något, vill göra det NU och händer inget blir jag less. Det kan vara allt ifrån att jag är sugen på glass till att jag vill åka som Au pair ett år. Norge-resan jag surrade om tidigare är ett lysande exempel på detta. Hade jag och Lena fixat arbete och boende på en gång hade jag förmodligen varit där nu.. Men ju längre tid saker tar desto mer tröttnar jag på tanken och ibland förstår jag inte ens var jag fick det ifrån!


Nej! För mig ska saker hända snabbt. Inte en massa velande. Så länge saken är väl genomtänkt så ska det hända så fort som möjligt.

Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 17:48

Alla våra val i livet är något vi valt att göra.

Oavsett påtryckningar utifrån eller om vi går emot våra egna principer så väljer vi ändå vad vi gör. Vi kan ju faktiskt lika gärna göra på ett annat sätt!

Min val i livet grundar jag helt utifrån mig själv. Som person är jag empatisk och hatar att såra folk. Ändå är jag framåt och säger vad jag tycker. Att hitta en bra balans mellan dessa två egenskaper är inte alltid det lättaste kan jag säga.

Jag är så trött på människor som låter andra göra deras val åt dem. (och nu pratar jag inte om frågor som rör huruvida vi ska köpa en röd eller grön tröja).. Jag förstår inte heller det här med att alltid vara andra till lags och alltid se till andras bästa. Visst, det låter fint i teorin, men i praktiken blir det sällan lika vackert. Det spelar ingen roll hur många gånger du väljer bort dina egna behov för att andra ska må bra, du vinner ingenting på det! Sanningen är att andra kommer inte göra likadant mot dig och då står du där och ångrar dina val.

Med det här menar jag inte att egoism alltid är någonting bra, men så länge andra inte far illa av din egoism så bör du använda dig av den. Det är trots allt bara Du som i slutändan kan bestämma hur ditt liv ska se ut, så varför inte göra det Du mår bäst av?


Dock kan man ju så klart göra val i livet man är mindre nöjd med, men det går ju alltid att ordna till och så länge du vet vad du behöver för att må bra är det bara att köra på!

Så fram med egoismen nu allihopa! (Det finns faktiskt ingenting dåligt med att må bra och göra det Du själv vill.)

Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 15:16

Börjar fundera på att det kanske inte kommer nå folk på lördag? Verkar som att det finns planer på olika håll redan?

Fan vad trist det skulle vara.. tycker att alla ska slopa sina planer och dra med dom till Frånö istället ;)


Denna dag har varit dryg.. Planerade en halvtimme, slöade två timmar, stressade på lunch med Lena och stressade tillbaka till - Ingenting! Eleverna dök inte upp och jag fick så vackert knalla hem igen. Fast passade iaf på att handla lite mat, så nu är det gjort!

Annars då? Pluggandet går åt skogen. Det är så tråkigt och jobbigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart.. Sitter och plinkar på gitarren, bloggar eller pratar på msn hela tiden istället. Bra jobbat Emmelie!

Förmodligen är jag den största tidsoptimisten ni skådat. Sparar allting till sista sekunden och skjuter upp saker så långt det bara går. Värdelös egenskap.

Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 09:26

Jag avskyr att inte få sova. Imorse hade jag kunnat göra vad som helst för att slippa vakna hela tiden.

Mina grannar måste ha något stort fel, för varje j*vla morgon klockan 08.30 börjar grannen under att dunka i väggen. Detta pågår ca. 5 minuter tills grannen bredvid mig uppfattat. (Ja.. det tar så lång tid för han verkar vara döv). När han äntligen har fattat så ringer han ner till människan under och Skriker att han ska sätta på kaffet, informerar om dagens väder och lite annat smått och gott.

Ja just det! Innan det ringde bemanningen också. Jag får riktigt dåligt samvete över att inte svara, men jag kan faktiskt inte ta mig till Bollsta nu. Dessutom är jag 100% säker på att jag inte har satt upp mig på jobb idag, eftersom jag har praktik. Men men..


Ja så nu sitter jag här astrött, men det är ingen mening att somna om. Ska ändå vara på skolan kl 11. Hoppas planeringen går fort..

Lär väl bli en fika med tjejerna också. :)


Nej! Nu måste jag hoppa in i duschen. (Glöm inte att slänga in en kommentar så jag vet vilka som läser! :) )

Ovido - Quiz & Flashcards