Direktlänk till inlägg 12 mars 2008

Det blev lugg!

Av Emmelie Nilsson - 12 mars 2008 22:00

Efter att ha lärt några samhällare om Sveriges ekonomi gick jag till Carro och fick en låååång skön stund i frisörstolen. Hon klippte lugg, satte om löshåret och Klippte till det. Blev kanonbra!

Sen mötte jag upp Maria och Fia för en fika och sen drog vi på Punkten för att köka ;) haha.. Hem till Carro och slöade och nu är jag hemma. Astrött. Ska dock kika på OTH med Elin. Bästa tiden på veckan. Typ ;)


Ljudanläggningen är iaf fixad till på lördag så nu är det bara för er att pallra er dit, äga och shake som booty! ;)

Jag
 
ANNONS
 
Lena

Lena

12 mars 2008 22:49

När va ni o fika fika ida då? Trodde Maria skulle höra av sig om fika idag. jaja. va äre för musikanläggning ni fixat?

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se