Alla inlägg under februari 2008

Av Emmelie Nilsson - 20 februari 2008 08:38

Det finns fyra tjejer som gör mig så glad. Det är fyra helt ovanliga tjejer i den lilla staden Kramfors men för mig är dom så mycket mer. :)

Vad vi än gör så är det roligt. Fest, fika, äventyr eller bara surr. Ni är Bäst av alla och jag ser fram emot denna sommar som kommer bli den bästa någonsin!


Elin, Carro, Lena och Maria. <3

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 18 februari 2008 20:02

I fredags hoppade jag och Elin på bussen till Granö. Vi hoppade sedvanligt av hos mormor för att kramas, fika och klappa katten. Senare kom Sandra och hämtade oss och vi for på bolaget för att inhandla dryck och på Ica för att inhandla mat. Väl hemma kockade Sandra supergod kyckling och vi började grunda. Jennifer kom förbi och vi drog ner till diverse skumma typer en trappa ner. Efter skoterfilmer, hög musik, kortspel, dans och en sönderkastad klocka som hamnade i diskmaskinen kände vi att det var dags att gå hem och vi somnade på en gång.

Lördagen bestod av skoteråkning. Tobbe och Jennifer tog morfars skoter och jag och Elin satte oss i släden bakom Sandra och "Svarta faran".. ;)

Vi åkte skoter i fyra timmar, grillade, körde som galningar och hade en otroligt trevlig dag, som förutspått. Trött blir man efter att ha varit ute i frisk luft hela dagen men vi kämpade på och åt en massa god mat. Fläskfilé, klyftpotatisk och grekisk sallad satt fint!

Tobbe åkte och hämtade sin Josse och vi fortsatte kvällen med dricka, melodifestivalen och lappleken. Lappleken höjde partystämningen massor men gav en hel del kramp!

Somnade gott och så var det söndag. Den blev lugn. Vi åkte runt till släkten och kollade på film för att sedan somna tidigt. Idag åkte vi hem och det var blandade känslor. Jag trivs hur bra som helst där uppe med mina kusiner och övrig släkt men samtidigt saknade jag tjejerna hur mycket som helst.

Imorgon blir det fika och på onsdag film. Så då får jag en massa tid med dom och abstinensen lägger sig förhoppningsvis. :)


Och Lena! Du skrev världens gulligaste på bloggen idag så jag måste bara kontra. DU är bra. och DU gör oss andra glada och får oss att må bra. Jag har saknat dig och de andra hur mycket som helst, det är konstigt hur mycket man märker att folk betyder när man är borta.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 15 februari 2008 07:33

Om drygt en timme sitter jag på bussen med Elin på väg till Granö. En liten by ca. sju mil ovanför Umeå som kanske ser ut att inte vara mycket för världen. Dock råkar den lilla byn vara mitt absoluta favoritställe i världen.

Där finns hela min släkt på mammas sida. Japp! Det är sant.. Inom fyra kilometer bor mormor och morfar, nio kusiner, två mostrar och två morbröder. Skönt för mig!

Där uppe mår jag bra. Jag kan ta det lugnt, behöver inte göra någonting, det finns inga krav och jag är med några av de som betyder mest. Dessutom får jag så mycket kärlek där att det räcker för en lång tid framåt.


Håll ställningarna här hemma tjejer! ;) Och lycka till på cupen Lena och Maria!

Av Emmelie Nilsson - 14 februari 2008 15:14

Nu har jag bestämt mig. Jag älskar alla hjärtans dag!

Särskilt när jag ser alla fina sms och andra hälsningar jag har fått idag, då blir jag alldeles varm i kroppen.

Jag har ju också en massa tycka-om att ge bort. Vi tar det i punktform utan inbördes ordning och jag ska försöka att inte glömma någon.

 • Mamma - För att du alltid finns där och för att du har gjort mig till den jag är.
 • Pappa - För att du betyder allt för mig.
 • Brorsan - Blodsband som aldrig kommer att försvinna. Världens bästa bror som jag skulle kasta mig i ett brinnande hus för.
 • Emelie - Lillasyster som jag vet alltid finns där.
 • Lena - Storasyster som hjälper mig massor jämt och som alltid finns till hands.
 • Kicki - Storasyster som jag bryr mig väldigt om.
 • Mia - Storasyster alldeles för långt bort som jag tänker på och saknar varje dag.
 • Moa - Systerdotter. En sån fin och duktig tjej som alltid är såg glad och förgyller mina dagar.
 • Rose - Lillknodden
 • Alva - Systerdotter som alltid har något bus på gång och som får mig att känna mig mer älskad och betydelsefull än någon annan.
 • Robin - Brorsonen min som snart ska få ett småsyskon! Finaste killen i världen som är så lik min bror att det finns inte.
 • Hugo - Lilla Hugo som bor alldeles för långt bort med mamma Mia. Charmigaste killen någonsin.
 • Tobbe - Kusinen med stort K. Fast vi är nog mer som syskon. Ännu en jag skulle göra allt för.
 • Sandra - Kusin det med. Galen tjej som man har galet roligt med. Henne kan jag nog prata om allt med.
 • Elin - Min bästa vän som jag kan prata med allt om. Vi två har gått igenom mer tillsammans än många andra.
 • Carro - Min andra bästa vän som alltid finns där när jag vill prata. Någon jag verkligen kan lita på och som gör mig glad.
 • Lena - Nyfunnen vän som jag har jätteroligt med. Mår bra tillsammans med henne och vet att vi kommer vara vänner länge.
 • Maria - Nyfunnen vän det med. Förmodligen världens gladaste tjej! Sprider glädje runt sig som ingen annan. Jättemysig tjej.
 • Sen har vi alla andra kusiner, släktingar, vänner o.s.v men jag kan faktiskt inte skriva ner alla.. Ni som betyder vet det!
Av Emmelie Nilsson - 14 februari 2008 10:34

Idag är en dag som är mycket omtalad. Vissa älskar den - andra hatar den. Jag då? Jag har inte bestämt mig. Å ena sidan tycker jag att det är bra med en sådan här dag, för alla har vi någon vi älskar och alla har vi någon som älskar oss, men vi är ofta dåliga på att säga det. Då kan en sådan här dag påminna oss.

Å andra sidan är den komersiell och deprimerande. Dock vägrar jag köpa en massa saker för att butikerna vill tjäna pengar. Att säga till någon att den personen betyder räcker gott och väl. Och deprimerad behöver man väl inte bli? Att vara singel behöver inte vara något dåligt och det finns ju som sagt andra att älska än en partner..


Jag kommer i alla fall påminna mina vänner och familj att de betyder!

Av Emmelie Nilsson - 13 februari 2008 10:52

Igår hade jag så ont i magen att jag trodde jag skulle sväva iväg vid tidig ålder. Tror ärligt talat inte att jag haft så ont någon gång..

Elin var här och vi kollade på film, helt otroligt att hon orkade med mitt gnäll.

Idag mår jag bra, men jag vågade inte åka på skolan imorse. Har ingen lust att vara i Härnösand om det skulle komma tillbaka. Till saken hör att vi har obligatoriska seminarier idag.. Hoppas jag kan ta igen det på något smidigt sätt. Dessutom var jag inte på skolan i måndags och tisdags heller så jag missade en del föreläsningar där. Mitt val, och inget obligatoriskt men det känns som om jag ligger efter.

Lånade även en bok från biblioteket igår i Härnösand (Ja.. jag,Lena och Carro åkte dit en sväng). Det är timlån på de böckerna och den skulle vara tillbaka idag kl 09.30 senast. Efter det får man betala typ  100:- per timme den är försenad eller nåt. Inte kul. Men jag ringde till bibblan, förklarade läget och de var så hjälpsamma så. Ska lägga boken i en brevlåda hos någon som jobbar där men bor här i Kramfors. Pjuh!


Nu är jag less på att vara tyst. Elin sover fortfarande och jag har smugit i två timmar nu. Inte lätt att smyga på typ 30 kvadrat.

Av Emmelie Nilsson - 11 februari 2008 15:47

Lördagen blev så lyckad att jag knappt vill skriva om den. Jag, Elin och Lena gick till Carro och efter ett tag kom grabbarna också.

För att sammanfatta listar jag kvällens höjdpunkter:

 • Musiken - Med gitarr och diverse alkoholpåverkade stämmor blev kvällen så där mysigt stämningsfull.
 • Uppskattningen - Japp! Vi uppskattades av publiken och Pelle påstod sig bli tårögdd av min och Elins "nothing compares to you". Sa jag att det var alkohol inblandat? ;)
 • Diskussionerna - Oftast brukar de sluta illa, men denna kväll slutade de bättre än de började och i slutet var alla glada och nöjda. Perfekt!
 • "Boken" -  Den mystiska boken var ett samtalsämne som var svårt att bräcka. Ska inte gå in på några detaljer men mysko var det..
 • Magin - Haha.. Pelle var skeptisk, Tobbe var övertygad och jag var testperson. Jag är nog rätt övertygad jag med. Snart.
 • Polisbesök - Men de var trevliga och bad oss bara att sänka musiken-
 • Carro - Hon är alltid bra men hon var extra bäst mot mig på slutet när vi skulle på Sylos.
 • Sylos - Vad vore Kramfors utan Sylos? God mat som räddar mig från att bli bakis.
 • Poliser vid Sylo´s - Jag och Lena diskuterar Kramfors polis och att de msåte ha jävligt lite att göra då de bryr sig om småsaker. Då ville polisen också vara med i diskussionen. Kul att höra deras försvar iaf.

Tack "allah" ;)

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2008 14:48

Jag är bakis. Jobbigt, och jag förstår inte varför. Men men! Alvedonen står drickklar på bordet så jag hoppas den har sin verkan.


Igår kom Elin, Lena och Carro hit till mig för lite tacos! Jättegott och jättetrevligt som vanligt när tjejerna ses. Synd bara att Maria är på annat håll, men hon har säkert jättekul där också!

Efter maten blev vi uttråkade och gick till Carro för att spela lite spel. Nicke och grabbarna var där också så vi tjejer tog köket så de fick soffan för sig själva. Det slank ner lite vin och mitt i natten bestämdes det att det blir party hos Carro och Nicke ikväll. Tänk om man vetat det igår, då hade jag sparat vinet ;) Men men. Jag ska ha kul ändå, även om jag inte dricker så mycket.


Nej nu måste jag ta alvdeonen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se