Alla inlägg under februari 2008

Av Emmelie Nilsson - 24 februari 2008 19:01

Så nu har Lena nyss åkt från mig för att träna. Hon är duktig hon! :) Tydligen kände hon ett stort sug efter fet mat (vem gör inte det dagen efter?), så hon köpte mat på Punkten och knallade upp till mig. Skönt att surra av sig lite. Gårdagen var ju faktiskt en höjdare, men det blir det ju alltid med dessa brudar! <3

Snart kommer Elin på besök också. Vi tänkte passa på att sjunga lite Singstar innan Maria får för sig att hämta det.. ;) Sen blir det ju självklart "I en annan del av Köping", mitt favoritprogram i alla kategoreier. 


Lena fick ta med sig min kamera hem till henne också för att lägga in bilderna. Av någon outgrundlig anledning vägrar min dator och kamera samarbeta och jag var så sugen att få bilderna så Lena får till uppdrag att lägga in dom och skicka till mig. Har en hel del go-bitar att bjuda på!  


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 24 februari 2008 16:54

Är det något hatar men ändå är rätt bra på så är det småprat. Sånt där prat man bara "måste" ta till när det blir krystat. Hissen är ett bra exempel på det.

Jag (dagen efter-frilla, dagen efter-kläder och dagen efter-andedräkt) kliver in i hissen och trycker på femman. Precis när dörren ska gå igen sticker en medelålders man in fingrarna, öppnar dörren och kliver in. Efter ett "hej" blir det så där obehagligt krystat. Han tittar på mig och jag tittar på han och han flackar med blicken sådär som man gör när man inte vet hur man ska hantera en situation. Det är här grejen kommer in. Hissen är en sådan situation som tar 20 sekunder men ändå känns det som om man måste prata med dessa människor. 20 sekunder känns som en evighet när man står tätt ihop med en främmande människa och tittar på våningarna som susar (läs kryper) förbi.

Idag valde jag att prata om det sköna vädret och hur lite snö vi har denna vinter. Helt ointressant men ändå en räddning.

Det är ju inte heller över där! Jag åker ju alltid högst upp i huset och alla andra kliver ofta av på en våning under mig. När det äntligen är dags för dem att kliva av kommer vi till avskedet. Ska man säga "ha det så bra" eller räcker det med ett  "hejdå!" ?

Jag gillar inte hissar.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 24 februari 2008 15:24

Happ. Gårdagen började med att Lena, Carro, Maria och Fia kom och åt middag hos mig. Medan vi som skulle ut gjorde iordning oss lagade Fia mat. Mums! En timme senare har jag och Maria svept varsin vinflaska och de andra är också rätt dragna.

Vi åkte till Emil där det var fest och där slank ännu en vinare ner. Kvällen kunde inte ha börjat bättre! Minglade och dansade med grabbara och ägde som vanligt! ;)

Träffen blev nästa stopp,  där blev det surr och öl och sen löste vi in oss på Gladan. Glada (haha) i hågen dansade vi, drack vi alldeles för många drinkar och shots och hade en mycket trevlig kväll på ett fullsatt Glajjan. Inte var kvällen slut där inte! Efter kebabrulle (jag åt upp Robins) så blev det till att gå till Ali. Vi tjejer med decimeterhöga klackar och smärta i fötterna som inte går att beskriva blev lovade att det inte var långt att gå. Det var det. Det var jättelångt att gå och vi halkade på blåisen hela vägen. Väl framme var det dock mycket trevligt. Oboy-grogg alá Tyson och en massa diskussioner. Carro beslutade sig för att gå hem runt 4, men fick vända igen då hon inte hade någon nyckel. Stackars Carro är bara förnamnet, då jag förmodligen hade lagt mig ner på vägen och gråtit om jag tvingats gå det hon gick.

Så strulade det sig med nycklar megamycket och jag, Carro och Viktor  hamnade hos Larsson. Jag och Carro blev jättesugna på Oboy och gick därför till kylskåpet för att hämta mjölk. Gissa vad som stod i kylskåpet? INGENTING! alltså ingenting.. Inte ens en gammal ketchup. Det förklarade han med att han alltid äter hos mamma.. ;)

Inne på toaletten hittade vi 53234 st Slitz-tidningar och ungkalrslyan var ett faktum. Dock sov vi typ 3 timmar innan det var dags att gå hem.

Tack tjejer för en kväll som inte kommer glömmas i första taget!

Av Emmelie Nilsson - 23 februari 2008 09:11

Jahapp. Igår var jag och Lena hos Carro och tittade på Let's dance och åt godis. Sen drog i vidare till Björklund där Nicke, Pelle, Matte, Chrille och Tobbe satt och spelade tv-spel. Trevlig att träffa dom iaf!

Idag vaknade jag 08.30, pigg som ett frö och kan fan inte somna om. Drygt.. Är livrädd att få ont i huvudet också, då är kvällen förstörd. Ingenting hjälper heller..

Ska fika med Jonna och Carro vid 12 och sen kommer tjejerna typ 15.00 Mat, Vinprovning, Singstar och party.

Denna kväll kommer bl KUNG!

Av Emmelie Nilsson - 22 februari 2008 16:04

Så var det gjort. Nu är jag en mycket långhårig, mörk tjej. Carro gjorde ett kanonjobb igår så nu sitter håret där det ska och jag känner mig som en prinsessa i någon gammal saga.

Det är dags för Lena idag, längtar tills jag får se resultatet!


Annars då? Längtar som bara den tills imorgon, tror det kommer bli en kanonkväll! Tjejerna kommer till mig imorgon för lite käk och inget mindre än vinprovning. Får se om det ramlar in några andra med. Sen blir det förfest och förhoppningsvis hamnar alla på Gladan mot slutet av kvällen. Bartömning och allt!

Ikväll blir det nog inget speciellt, eller? Får se om det dyker upp något lockande..

När jag fyller år önskar jag mig ett jobb. Och ett körkort. Kan jag få det?


(Lägger upp en bättre bild imorgon eller nåt)

Av Emmelie Nilsson - 21 februari 2008 12:01

Nu har jag och tjejerna fått alldeles äkta, avklippt hår skickat till brevlådan. Några asiater har klippt av det och snart sitter det på vårt huvud.

Hoppas bara på att det räcker och att det blir snyggt.


Nej nu ska jag plugga.

Av Emmelie Nilsson - 20 februari 2008 15:19

Nu sitter jag hos Carro efter att hon tvingat ut mig på en promenad. Dock blev den kort, jag kämpade på och det var skönt :)

Snart kommer Lena och Maria också. Great!

Till helgen blir det inget mindre än vinprovning hos fröken Nilsson. Tror det blir riktigt bra och sen drar vi vidare på bartömning på Glajjan! Händer mycket kul just nu, stackars er som inte får vara oss!

Av Emmelie Nilsson - 20 februari 2008 10:39

..En sån där som tror att den stora kärleken finns där ute för alla. Att krigen kommer ta slut och att livet visst kan vara som i en romantiskt hollywood-film. Att jag kan lyckas med det jag vill och att livet har en massa spännande saker att erbjuda mig. Att man har vänner för livet och att jag klarar allt.


Dock väcks jag ur mina drömmar allt för ofta och den gråa vardagen tar över. Då blir kärleken svår, något man måste kämpa för. All olycka i världen blossas upp och livet är långt ifrån romantiskt, lyckligt och spännande hela tiden. Vännerna sviker, jag klarar ingenting och jag tar inte vara på de chanser jag får i livet.


Nu ska jag läsa "Samhällsvetenskapernas förutsättningar" istället för att gå hand i hand med min prins på en sandstrand i karibien.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se