Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

The time of my life

Av Emmelie Nilsson - 28 februari 2008 09:18

Snart lämnar jag tonåren för gott. Skönt på ett sätt, panikslaget på ett annat. Jag har sett fram emot min "vuxendag" ända tills pappa tittar mig i ögonen och utbrister: "Vad har du egentligen gjort av dina tonår?"

Sen fortsätter han med följdfrågor som: "Har du suttit i fyllecell?" "Har du blivit så full att du inte vet vart du vaknat upp dagen efter"? "Har du snattat något"? "Har du lagt hela lönen på onödiga saker och sen tvingats leva på nudlar"? "Emmelie. HAR du ens varit utomlands med tjejkompisarna"?

Nej pappa. Det har jag faktiskt inte.

 "Bäst du snabbar på då, för snart är du i den åldern att sådant inte är acceptabelt."

Tack pappa. Nu känner jag mig som en tråkig, gammal tant utan hopp för framtiden.


Fast så illa är det faktiskt inte. Även om jag vet att min far sa detta med en stor dos humor så kan jag inte släppa det. För det ligger faktiskt någonting i det.. Tonåren kommer bara en gång, och förutom några pojkvänner och en hel del fester har jag inte gjort så mycket av dem. Stolt är jag i alla fall. För det känns som om det är nu den bästa tiden i mitt liv är.

Jag har mina tjejer. En del gamla, en det nya men det är mina bästa vänner som jag vet finns där. Jag kan prata, skratta och finnas när jag vill. Och jag har nog aldrig mått så bra som jag gör nu.

Dessutom har jag börjat plugga. Om jag inte sökt Universitetsutbildningen hade jag förmodligen inte haft mycket att leva av. Prisa CSN! Dessutom trivs jag. Visst, utbildningen är tråkig, jobbig och inte speciellt bra, men jag trivs med tanken på att jag en dag kommer vara en nyexaminerad gymnasielärare. För det är trots allt det jag alltid drömt om.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se