Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Music

Av Emmelie Nilsson - 27 februari 2008 15:50

Det finns nog inget som har sån stor betydelse för mig som musik. Jag lyssnar alltid på musik och gillar i princip allt som är välgjort med talangfulla musiker. Dock har alltid Guns n roses, Mötley Crüe, Metallica, U2, Live,

Europe, Mustasch och Nirvana varit favoriterna. Tänk att jag fick ett blandband med Nirvana av brorsan när jag var sex år. Jag satt på mitt flickrum (läs pojkrum) och lyssnade på Grunge hela dagarna när alla andra barn lekte med barbiedockor och ponnys. Kurt Cobain var även min första kärlek (tätt efter låg Nikki Sixx) och jag tapetserade formligen rummet med bilder på min döda idol. Jag sög upp varenda ord han sa och hans musik berörde. Jag var fast.

Metallica var på ett annat sätt. Det var mer skön musik som gjorde mig lyckig när jag var nere.

Nu har jag nya idoler, även om de föregående alltid kommer att vara favoriterna. Musik ger mig inspiration till allt jag gör. Förutom de gamla godingarna  lyssnar jag på allt från Daughtry, Hellacopters, Cinderella, W.A.S.P, Hardcore Superstar, och Alice in chains till Tracy Chapman, Britney, Timbaland, Elton John, Everlast och Inner circle.


Bara för det måste jag tipsa om favoritlåtarna från mina favoritband:

Guns n Roses - Sweet child of mine, Patience och Don't cry

Mötley Crüe - Dr. Feelgood, Home sweet home och If I die tomorrow

Metallica - One, Fade to black, Nothing else matters, Sad but true och Turn the page.

U2 - With or without you, Pride, Where the streets have no name och I still haven't found what I'm looking for.

Live - Dolphin's cry, The river, I alone och Love shines.

Europe - Carrie, Heart of stone och Treated bad again.

Mustasch - Double nature , Down in black, I'm alright och Fredrika

Nirvana - About a girl, The man who sold the world, All apologies och In bloom.

Daughtry - Over you, Used to, All these lives, Home och Feels like tonight.

Hellacopters - Byt the grace of God, Everything's on tv, Toys and flavours och Where the action is.

Cinderella - All comes down, Dead man's road och The more things change.

W.A.S.P - Heaven's hung in black, Mercy och Take me up.

Hardcore Superstar - Wild boys, We don't celebrate Sundays och Standing on the verge.

Alice in chains - Rooster, Nutshell, Rain when I die och Got me wrong.

Tracy Chapman - Revulotion, Fast car, Devotion, I'm ready.Music was my first love and it will always be my last.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se