Alla inlägg under januari 2008

Av Emmelie Nilsson - 24 januari 2008 23:40

Uppladdningen är total. Jag har vänner, jag har pengar, jag har Sundsvall och jag har fest. Vad mer kan man begära?


Carro och jag möttes upp vid det berömda gatuköket Punkten för lite käk, sen vidare till mig. Läste och kollade lite på blondinbella. Stackars flicka alltså. (och nej jag är ine avundsjuk. Inte det minsta faktiskt.)


Har sett bästa filmen på länge. Juno heter den och jag rekomenderar den starkt till alla. Tjejer som killar, gamla som unga.

Nu måste jag och Elin försöka sova så morgondagen inte blir fylld av gäspningar. Inte för att det lär vara möjligt då syret kommer infinna sig p.g.a allt skratt.


Godnatt folk's!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 24 januari 2008 15:58

And yeah yeah yeah I'm a lot to handle


You don't know trouble but I'm a hell of a scandal


Me, I'm a scene I'm a drama queen


I'm the best damn thing that your eyes have ever seen

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 24 januari 2008 15:44

Pengar fixat och än en gån har jag en kanonhelg att se fram emot! Em är mycket gladare nu.


Jahapp.. Idag gick jag och Elin och åt lunch på Kramm! Jag hade presentkort där som jag fick av.. hmm.. Thorsson tror jag? Aja. I vilket fall så kändes det lyx att käka lunch där när man är pank! härligt..

Ikväll kommer Carro, Elin och kanske Maria och kikar film här. Fin uppladdning inför helgen det! Synd att Lena måste hålla på med massa jobbiga saker, typ träning hela tiden. ;) Men vem vet? Vi kanske lyckas skada henne så hon inte kan springa och kolla film med oss istället. haha. ;)


Jaja. Nu ska jag försöka sälja lite tråkig kurslitteratur till några stackare som ska läsa AUO1.They're gonna find you, just believe.
You're not a person; you're a disease.

All these lives that you've been taking,
Deep inside, my heart is breaking.
Broken homes from separation.
Don't you know it's violation?
It's so wrong, but you'll see.
Never gonna let you take my world from me.
The world outside these walls may know you're breathing,
But you ain't comin' in.
You ain't comin' in.

Daughtry - All these livesSkriver mer efter kvällens bravader.

Av Emmelie Nilsson - 24 januari 2008 12:22

Jag blir så less. Ringde CSN-helvete idag för att bekräfta mina studier och fick prata med den suraste tanten någonsin. Efter många om och men kunde hon ta emot min studiefösäkran via telefon och jag blev lättad. En stund. Pengarna kommer inte in på mitt konto förrän på måndag, vilket betyder att jag är luspank hela helgen. Vilket i sin tur betyder att räkningar hamnar efter, jag kan inte åka till Sundsvall imorgon och jag kan inte gå ut på lördag.

Jag försökte på alla sätt och vis att be dem föra över pengarna idag eller imorgon eftersom det är kris och jag inte kan rå för att dom strular med min studiefösäkran. Till svar fick jag:

"Men du får skylla dig själv som inte ringde tidigare eller kommer ihåg din studiekod."

VA!? koden jag fick hemskickad i september och som kommit bort i flytt och dessutom inte går att ändra på CSN:s hemsida ska jag komma ihåg? Som att jag inte har nog mycket att komma ihåg. Detta SUGER.


Sorry girls men det blir en nudel-helg för mig. (Om ens det.)

Av Emmelie Nilsson - 23 januari 2008 22:42

Så nu har jag avverkat mina två dagar i Härnösand, det är SÅ skönt att komma hem igen.

Kul att börja med en ny kurs och vi har jättebra handledare. Fika en gång i  timmen typ ;) Men det är så det ska vara! Lättsamt och bra. "nya" klassen är också bra. I vår grupp är det två från gamla klassen och två nya. Jenny och Dressmann. (japp vi kallar han så då han ser ut att vara hämtad från en dressmann reklam.)


Sov hos syster och lilla Alva. Helt underbart att få vara med syskonbarnen och Alva är så rolig och mysig. Jag blir faschinerad av allt hon säger!

Hon berättade att mamma brukade åka på jobbet och där jobbar hon med jobb. (nähä?) och brandmannarna jobbar med att blinka med brandbilen så att katterna hoppar ner från träden.

Bara så ni vet.


Har nyss sett senaste One tree hill-avsnittet också. Shit vad bra det är.  Men nu måste jag faktiskt sova. Imorrn blir det film med tjejerna, på fredag Sundsvall och på lördag krogen. Jag, Carro, Elin, Lena och Maria är det som gäller! ;)

Av Emmelie Nilsson - 21 januari 2008 19:21

Jahapp. Emmelie blev hemma idag ändå :P Men imorgon och på onsdag blire skola.

So.. nu sitter jag hos Carro och Maria är här med. Nästan reunion från helgen, bara Lena som saknas. Ska väl bara kolla tv, Carro ska klippa Hanna också. Får se om jag kan flirta till mig en klippning jag med! ;)


Nej sova tidigt ikväll så jag kommer upp halvsex  imorgon. SUCK. Ska iallafall sova hos syster imorgon så då får jag gosa lite med Alva! <3

Av Emmelie Nilsson - 20 januari 2008 21:36

Ja idag är det söndag. En ljuv baksmälla hänger över mig som ett moln och som alla andra "dagen-efter-dagar" och jag tänker som vanligt att jag aldrig mer ska lockas av alkoholens bitterljuv. Det kommer jag göra. Till helgen.

Så.. Idag har jag sovit, vilat, sovit och glott på tv. Imorgon börjar tre jobbiga dagar. Samhällskunskaps-introduktion från 08.00-17.00 Jobbigt faktiskt. Men förhoppningsvis kul. Blir alltid lite nervös när man hamnar i nya grupper med folk man inte känner.. Dessutom är det otroligt drygt att åka buss fram och tillbaka. Men men, Det är ju bara tre dagar och förhoppningsvis går de fort!


Dagens bästa: Att min huvudverk äntligene gick över

Dagens sämsta: Att jag är pigg som en nötkärna och förmodligen inte kommer somna i tid ikväll och vara jättetrött imorgon. Dessutom är det söndag och söndagar är sällan bra.

Dagens Em: Somnade runt 17.00 och när jag vaknade hade jag ingen aning om det var kväll, natt eller dag. Det var kväll.

Av Emmelie Nilsson - 20 januari 2008 12:13

Igår var det skoj må ni tro!

Jag knallade iväg till Carro runt 15.00 och snart kom Maria och joinade oss. Vi gjorde oss iordning och satt sen och grundande till några gamla godbitar från stereon. Ringde Lena runt 20.00 och givet vis var hon på! "Jag bangar inte fest." Sa hon och vips så var vi fyra glada brudar på väg till Bollsta för att fira Elin och Fia som fyllt 20.


Vi intog en trygg plats runt köksbordet och pratade och hade roligt. Kvällen innehöll allt som behövs för lycka:

 • Fina vänner
 • En massa skratt (mycket för att vi spelade ett spel som avslöjade ett och annat)
 • Dricka
 • Bra musik
 • Gamla vänner som jag inte sett på evigheter
 • Fem tjejer på jakt efter den berömde Bergman i en hölada
 • Fem skrikandes tjejer när den berömde Bergman väl kliver in i huset.
 • Prat, prat och prat
 • Planer inför nästa helg
 • Kebabrulle från Sylo's
 • Sova.

Shit vad jag längtar till helgen brudar! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se