Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

I'm hanging in there

Av Emmelie Nilsson - 27 januari 2008 20:57

En temp på 39.2 men med hjälp av lite (läs mycket) alvedon ligger tempen nu på 38 och jag känner mig piggare än på hela dagen. Trots att jag igår var helt slagen vid 38 känns det som om jag skulle kunna gå en brottningsmatch (och vinna!) nu. Antar att man härdas. Jaja. Nog om mitt ojande.


Har kollat film heela dagen. Juno, hard candy, Sydney White och nu What a girl wants.

Juno- Helt otrolig film med Ellen Page. Handlar om en 16-åring som blir gravid, beslutar sig för att adoptera bort barnet, stöter på en massa problem o.s.v Mycket humor och en del tragik.

Hard Candy - Ännu en film med Ellen Page, en av de bästa skådelsspelar-insatser jag sett. Handlar om en fjortonårig tjej som spårar upp en pedofil. Och hon är inte speciellt trevlig mot honom...

Sydney White - Film med Amanda Bynes. En modern snövit och de sju dvärgarna. Jätterolig dork-power film.

What a girl wants - Amanda Bynes igen. Gillar egentligen inte henne i några filmer, men manuset brukar vara bra. Har dock inte sett denna än, so.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se